IMG_4501A Márvány Fotóműhely nyolc tagja látogatott el hozzánk november végén partneri kapcsolatunk erősítése céljából. Vendégeinkkel először a Körös-Sárréti pillanattok című fotópályázat képeit tekintettük meg a Sinka István Művelődési Központban. A “vizuális bemelegítést” követően Bagó Laliékhoz vezetett az utunk, ahol a kemence már arra várt, hogy a tepsikben sorakozó lekváros kiflik kisülhessenek benne. A frissen elkészült finomságnak senki nem tudott ellenállni. A meleg tésztától jóllakottan és a háziasszony különleges kávéjától beindulva a Vésztő-Mágor Történelmi Emlékhelyre vettük az irányt.  A zord időjárás ellenére jó nagy kört leírtunk a területen témákra kutatva. A kedvező széljárást kihasználva még néhány légifotót is sikerült készíteni egyesületünk deltasárkányának és GoPro kamerájának segítségével. A mágori kiindulási pontunkhoz visszaérve,  kellően átfázva mindenki érezte, hogy eljött az ideje a jól megérdemelt ebédnek. A Deák Tibor által elkészített chilis babot a Mágori Horgászegyesület fogadóépületében fogyasztottuk el. Jóllakottan, a kandalló mellé  telepedve folytattuk a baráti eszmecserét. A találkozó végén egyhangúan megállapítottuk, hogy egy tartalmas napot tudhatunk magunk mögött.

Az ínyenc reggeli kelt tésztáért és a finom habos kávéért  a Bagó családnak, az ellenállhatatlan csilis bab elkészítéséért pedig Deák Tibornak szeretnénk köszönetet mondani. Köszönjük továbbá a Mágori Horgászegyesületnek, hogy a találkozónkat a Kecskés-zugi holtág partján álló fogadóépületben bonyolíthattuk le kulturált és színvonalas környezetben.

Íme néhány fotó a találkozóról:

Vésztőn jártak a békéscsabai Márvány Fotóműhely tagjai
Facebookredditmail