13173577_1086323304739573_8094973812483412378_oMájus 7-én egy igazán hálás fotótémában próbálhattuk ki magunkat Simcsik Eszter tagtársunknak, valamint Hajni és Grace nevű kedvenceinek köszönhetően. Eszter hat éve foglalkozik komolyabban a lovakkal, akkor került hozzájuk Hajni, a szürke welsh póni. Mára kettőre gyarapodott az állomány a nòniusz jellegű Grace csatlakozásával. Az előbbi hátas tizenkettő, az utóbbi hat éves, ivarukat tekintve mindkettő kanca.

Eszter szabadidejének nagy részét a lovai idomításával tölti. Elhivatottságát igazolja, hogy tanulmányait is lovas területre irányozta a középiskola befejezése után. Jelenleg ménesgazda képzés hallgatója Debrecenben. A látottak alapján megbizonyosodhattunk arról, hogy mennyire fegyelmezett és kitartó munkát igényel rábírni a sörényeseket az akaratunkra. Vendéglátónk elmondta, hogy a lótartás, a lovakkal való törődés egy életforma, ami a befektetett energiáért cserébe nagyon sok örömet tud szerezni az embernek. Szép élményekkel gazdagodva zártuk a jó hangulatban telt találkozónkat. A szervezésért és lebonyolításért köszönet illeti meg Esztert és négy lábú barátait.

Néhány óra leforgása alatt jó barátságba kerültünk a pacikkal, amiről néhány kép is tanúskodik a sorozatból. Íme:

Lovak társaságában fotóztunk május 7-én
Facebookredditmail