Kiállításaink anyagai

A téma az utcán hever, csak exponálni kell

Kiállítás helyszíne: Sinka István Művelődési Központ
Megnyitó: 2013. január 22. - A magyar kultúra napja

A Vésztői Digitális Fotó Egyesület 8 alkotójának 50 fotóját jelenítette meg a kiállítás. A képanyag összeállítása céljából először 2012-ben készült fotók kerültek bekérésre tagjainktól. A felhívásra szép számmal érkeztek képek, így ahhoz, hogy a tervezett keret darabszámára leszűkítsük a kört, pontozásos versenyt hirdettünk. A képek egy webalbumba kerültek feltöltésre, amelyeket a fotósok a saját szerzeményeik kivételével a kedvük szerint pontozhattak. A rögtönzött "szavazósdi" olyan jól sikerült, hogy megfogalmazódott bennünk egy háziverseny elindításának gondolata, amely három éven keresztül futott Téma és variációk címmel.

Téma és variációk I.

Kiállítás helyszíne: Sinka István Művelődési Központ
Megnyitó: 2014. január 22. - A magyar kultúra napja

A Téma és variációk I. című kiállításunk anyaga egyesületünk házi témaversenye 2014. évi fordulóinak legsikeresebb felvételeit mutatta be az érdeklődők számára. A témaversenyünk első szikrája a 2013 januárjában kiállított, "A téma az utcán hever, csak exponálni kell" elnevezésű sorozatunk összeállítása során rögtönzött, csapaton belüli válogatónkon pattant ki. A fordulókban egy megadott témára személyenként három felvétellel pályázhatnak tagjaink. A beérkezett pályamunkák egy internetes felületen kerülnek közzétételre a szerzők feltüntetése nélkül. A tagok egy-egy 3, 2 és 1 pontos szavazatot adhatnak le titkos módon a verseny kezelőjének. A pontok összesítését követően a legeredményesebb felvétel készítője nyeri a jogot a következő forduló témájának megadására. Tervezzük, hogy a jövőben a regisztrált felhasználóink számára is biztosítunk szavazati lehetőséget az éppen aktuális forduló pályamunkáira.

Téma és variációk II.

Kiállítás helyszíne: Sinka István Művelődési Központ, Vésztő
Megnyitó: 2015. január 22. - A magyar kultúra napja

Tagjaink körében szervezett fotóversenyünk második évadának összefoglalásaként állítottuk össze a Téma és Varációk II.  című kiállítási anyagunkat. A felsorakoztatott képek a 2014-ben kiírt fordulókra beérkezett pályaművekből kerültek kiválasztásra.

Tagjaink bemutatkozó albumai


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vdfegyes/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vdfegyes/public_html/wp-content/plugins/cookie-law-info/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 446