Tóth ZsoltA fotózás már gyermekkoromban is érdekelt, bár a filmes fényképezőkkel nem úgy boldogultam, mint a digitális gépekkel. 2014-ben léptem be a Vésztői Digitális Fotó Egyesületbe. Leginkább hobbiként fotózok, ahogy időmből kitelik. Szeretem a természet-, épület- és makrofotózást, olyan dolgokat lencse végre kapni, amit nem minden nap lát az ember. Sokat utazom, ezért próbáltam olyan gépet választani, ami az elvárásaimnak megfelelő. Az első gépem, egy Olympus FE-120-as volt, majd egy CANON SX50 HS váltotta le.A fotózás már gyermekkoromban is érdekelt, bár a filmes fényképezőkkel nem úgy boldogultam, mint a digitális gépekkel. 2014-ben léptem be a Vésztői Digitális Fotó Egyesületbe. Leginkább hobbiként fotózok, ahogy időmből kitelik. Szeretem a természet-, épület- és makrofotózást, olyan dolgokat lencse végre kapni, amit nem minden nap lát az ember. Sokat utazom, ezért próbáltam olyan gépet választani, am elvárásaimnak megfelelő. Az első gépem, egy Olympus FE-120-as volt, majd egy CANON SX50 HS váltott