Szentesi AttilaTizenéves koromban kaptam egy Szmena-t. Nem nagyon érdekelt, inkább pecáztam, ami a mai napig az első számú hobbim. A 90-es évek közepén lett egy saját automata filmes gépem, azzal már sokat fotóztam. 2004-ben használtam először digitális fényképezőt, majd teltek az évek és több kompakt gépet is volt szerencsém kipróbálni. 2008-ban a Párommal vettünk egy bridge gépet. Nagyon megtetszett a digitális képalkotás, ezért kézenfekvő volt DSLR gépre váltani és a fotószerkesztés/képfeldolgozás rejtelmeibe is belemerülni.

Pecabotokkal és fényképezőgéppel járom a határt, így a témáim nagy része maga a természet. A telefotózás érdekel a legjobban, de két összefordított objektívvel a mütyüröket is szívesen fotózom. Sokat kirándulunk, ezért próbálom a különböző gyönyörű tájakat is megmutatni képeimen keresztül, néha panorámaképeket is készítek.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vdfegyes/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757