Két éve kezdIMG_8271tem el komolyabban érdekelődni a fotózás iránt, előtte csak kattogtattam össze-vissza. Egyre több időt töltöttem úgy el, hogy fotókat nézegettem és utána olvastam dolgoknak, de úgy éreztem nem tudok egyről a kettőre jutni. Nagy áttörést jelentett az ismereteim bővítése szempontjából, amikor megismerkedtem Ladányi Sanyival, aki szinte “fotós apámként” avatott be a képalkotás műhelytitkaiba. Az Ő közvetítésével ismerkedhettem meg a tükörreflexes fényképezőgépek világával és Neki köszönhetem a fotózással kapcsolatos ismereteim nagy részét. 2015-ben szüleim támogatása jóvoltából vehettem műbe az első tükörreflexes gépemet, ami a korábban használt Fuji Finepix S2000HD gépemet váltotta.

A kedvenc fotótémám a teremtett világ: az emberek, az állatok- főleg a saját lovaim – és a természet. Ezeket a dolgokat megörökítve Isten csodálatos munkáját szeretném a saját szemszögemből megvilágítani, mert ami a szemnek vak, azt a szív látja és érzi.

Rendezés