Alsó tagozatos voltam, amikor az első “Praktikát” a kezembe vehettem. A tárgy- és akciófotózás jelentette számomra akkoriban a kiteljesedést: játékkatonákkal konstruált csatajelenetekkel kísérletezgettem. Néhány évvel később egy színes diával betárazott Minolta XDs típusú japán csoda keltett a bűvöletébe, amit néha a nyakamba akaszthattam a hétvégi madarász túrák alkalmával.

A digitális fényképezőgépek térhódításának fuvalatta 2003-ban hozta meg számomra a változást egy Fuji Finepix S3000 kompakt gép “személyében”. A kezdeti időkben elsősorban természetfotókat készítettem, de igyekeztem minden témában kipróbálni magam. A DSLR-re való áttéréssel párhuzamosan a digitális képszerkesztés és -feldolgozás adta lehetőségekkel is elkezdtem ismerkedni, mindemellett egyre gyakrabban vállaltam részt különböző helyi jelentőségű rendezvények fotódokumentálásában. Az utóbbi időben ismét előtérbe került számomra az analóg fotótechnika. Amikor csak tehetem filmre exponálok és nagy izgalommal várom a végeredményt, ami esetenként hónapokat is várat magára.

Alapító tagja vagyok a Vésztői Digitális Fotó Egyesületnek.

Kedvenc témáim: az ember és a természet